Het is mogelijk om toegang te krijgen tot bepaalde digitale tv-diensten op mobiele apparaten zoals telefoons, laptops en tablets. Het zou goedkoper moeten blijken in vergelijking met het afzonderlijk aanschaffen van elke service, en bundelen betekent dat je maar met één bedrijf in plaats van met meerdere hoeft te werken. Als je je aanmeldt voor een nieuwe provider voor een tv abonnement of combinatie deal, wordt je mogelijk verleid door een introductiedeal die je een verlaagd tarief voor het door jouw gekozen pakket biedt. Noteer de datum waarop deze verloopt, zodat je kunt bepalen hoeveel je volgens je standaardtarief en budget moet betalen.

Check de kosten van je tv abonnement

Mogelijk moet je ook installatiekosten betalen die variëren afhankelijk van je provider en de bundel die je wilt aanschaffen. Wanneer je digitale tv abonnementen vergelijkt via de vergelijkingssites, kun je zien hoeveel installatiekosten en maandelijkse kosten je betaalt, evenals de kosten voor het eerste jaar. Controleer de maximale breedbandsnelheid in de bundel voordat je kiest en kijk of deze geschikt is voor de behoeften van je huishouden. Een tv abonnement vergelijken zal je keuze zeker vergemakkelijken.

Koop een HD-tv en geniet meer van je tv abonnement

Als je een kristalhelder beeld wilt hebben, is het misschien de moeite waard om na te denken over een HD-tv, zodat je optimaal kunt genieten van je tv abonnement. Deze hebben over het algemeen een veel hogere resolutie dan een standaard-tv, waardoor het beeld scherper en meeslepender wordt. Je moet er echter voor zorgen dat je de juiste apparatuur hebt voordat je de programma’s van je tv abonnement in HD kunt bekijken.

HD-kanalen beschikbaar bij tv abonnement?

Op dit moment zijn er slechts een beperkt aantal HD-kanalen beschikbaar bij standaard tv abonnementen. Om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van HD-kanalen die beschikbaar zijn, moet je vaak een extra maandelijks bedrag betalen. Vergeet niet dat als je besluit dat een digitale doos de juiste optie voor je is, je ook een HDMI-kabel moet kopen om deze op de tv aan te sluiten – deze zijn overal verkrijgbaar en kunnen goedkoop worden gekocht.

3D-tv beschikbaar bij je tv abonnement?

3D-tv’s zijn beschikbaar voor thuis, maar net als bij een HD-tv hebben ze meer nodig dan alleen het scherm om 3D te kunnen gebruiken. Controleer voordat je je 3D-tv koopt of je 3D-programma’s kunt bekijken met je tv abonnement.