Waarom een alles in 1 pakketDe afgelopen jaren heeft een nieuw fenomeen haar intreden gedaan in de wereld van de telefonie, internet en televisie. Het is namelijk mogelijk sinds een aantal jaren om een alles in een pakket af te sluiten. Waarom al die alles in 1 pakket aanbiedingen? Dat vragen veel mensen zich af. Wanneer u een alles in een pakket afsluit betekent dat, dat u uw telefoon-, internet- en televisieabonnement bij één en dezelfde provider afsluit tegen, over het algemeen, een lagere prijs zoals u hier op deze homepage kunt vergelijken.

Er komen de laatste tijd steeds meer nieuwe aanbieders op deze markten, waardoor de verschillende aanbieders graag zoveel mogelijk klanten aan zich willen binden. Dit doen zij door, als de klant bij hen een alles in een pakket afsluit, een veel lagere prijs te vragen dan als de klant bij drie verschillende providers haar verschillende abonnementen zou afsluiten. Het is dus zeker aan te raden om een alles in een pakket te nemen, want door de toenemende concurrentie blijven de prijzen van de abonnementen laag (indien u een alles in een pakket neemt). Zo hebt u dus een stuk minder kosten dan als u de abonnementen apart zou afsluiten bij verschillende aanbieders.

Dus, waarom een alles in 1 pakket? U houd aan het einde van de maand flink wat geld over, wat we allemaal in de huidige tijden van economische crisis goed kunnen gebruiken.

Geld besparen

Als u deze abonnementen namelijk los besteld, bent u vaak zo’n 90 á 100 euro kwijt per maand! In deze tijden is dat natuurlijk veel geld voor alleen het kunnen gebruiken van internet, telefoon en televisie. Een alles in een pakket bespaart u echt zo’n 50 á 60 euro per maand. Ze zijn over het algemeen namelijk te verkrijgen voor zo’n 40 tot 50 euro per maand. Als u verder doorrekent, vindt u dat u met het afsluiten van een alles in een pakket ongeveer 600 euro kunt besparen per jaar. Van dat geld kunt u bijvoorbeeld een keer op vakantie met uw partner of een PlayStation kopen voor uw kinderen of uzelf. We kunnen dus wel stellen dat een alles in een pakket zeer voordelig is. Er zijn naast het financiële voordeel echter nog veel meer voordelen aan een alles in een pakket.

 

 

Alles in een pakket is praktisch

Het is namelijk veel handiger om een alles in een pakket af te sluiten. Het is dan mogelijk, wanneer uw alles in een pakket is ingegaan, om direct gebruik te maken van de drie verschillende abonnementen. U hoeft niet te wachten tot u van allemaal gebruik kunt maken. Daarnaast is het handiger om een alles in een pakket af te sluiten, omdat u één aanspreekpunt heeft voor de drie verschillende abonnementen. U heeft dus niet te maken met verschillende partijen als u bijvoorbeeld vragen hebt of problemen wilt melden. U kunt deze vragen allemaal in een keer stellen, omdat u immers alle drie de abonnementen bij deze aanbieder heeft. Dit scheelt weer onnodig wachten, want vanwege drukte kan het nog wel is voorkomen dat u lange tijd moet wachten voor u een medewerker van het desbetreffende bedrijf aan de lijn krijgt. Als u het slecht treft moet u dus drie keer enorm lang wachten voordat u geholpen wordt. Bij een alles in een pakket is hier dus absoluut geen sprake van. In de tijd die u had moeten wachten, als u bij drie verschillende providers uw abonnementen zou hebben afgesloten, zou u heel veel andere nuttige of leuke dingen kunnen doen.Verder krijgt u bij een alles in een pakket van uw provider per maand één rekening. Omdat u niet bij drie verschillende providers uw drie abonnementen heeft afgesloten, kunt dus ook in één keer betalen. U weet dus waar u aan toe bent en u hoeft aan het einde van de maand niet eindeloos lang gaan zitten rekenen om te kijken hoeveel geld u nou eigenlijk kwijt bent aan internet gebruiken, bellen en televisie kijken.

Extra’s bij een alles in 1 pakket

Los van al deze voordelen hebben de meeste providers voor de liefhebbers altijd nog een extraatje of een tijdelijke aanbieding. Bij sommige providers is het bij het afsluiten van een alles in een pakket bijvoorbeeld mogelijk om een aantal maanden met fikse korting toegang te krijgen tot de kanalen van bijvoorbeeld FOX Sports of Film1. Of het is mogelijk om bijvoorbeeld een gratis abonnement te verkrijgen van een bepaald magazine. Kortom, voor ieder wat wils. Daarnaast geven veel providers ook een gratis WIFI modem weg. U hoeft hier niks voor te betalen en ook niks voor te kunnen. Het wordt namelijk gratis en voor niets geïnstalleerd bij u thuis door gespecialiseerde monteurs.

Nu heeft u misschien geen zin om over te stappen op een alles in een pakket, omdat u denkt dat het zoveel moeite is om dit voor elkaar te krijgen. Dit is echter geen probleem. Uw nieuwe aanbieder zal voor u uw abonnement opzeggen, zodat u zelf geen moeite hoeft te doen.

Als u deze voordelen van alles in een pakketten even op u laat inwerken, kunt u er eigenlijk niet meer omheen dat u een alles in een pakket moet afsluiten. Speciaal voor u worden ze nu nog even kort genoemd. Allereerst is de prijs zo laag mogelijk. Door toenemende concurrentie bieden providers de alles in een pakketten aan, die veel goedkoper zijn dan als u de abonnementen los neemt. Verder krijg je maar één rekening toegestuurd per maand in plaats van drie. Als u bij verschillende providers hebt krijgt u drie rekeningen. Deze ene rekening laat gelijk zien waar u aan toe bent en scheelt onnodige rekenwerk aan het einde van de maand. Er zijn nog meer voordelen. Want veel providers bieden bij een alles in een pakket vaak iets extra’s aan, bijvoorbeeld een gratis abonnement op een tijdschrift of een korting op bepaalde dingen. Verder heb je maar één aanspreekpunt als u een alles in een pakket. Voor al uw vragen en klachten kunt u in één keer terecht bij dezelfde provider. Het opzeggen is trouwens ook heel gemakkelijk. U hoeft zelf niets te doen, uw nieuwe aanbieder zorgt dat uw oude (losse) abonnementen worden opgezegd. Als laatste hoeft u op technisch gebied zelf nergens kennis van te hebben, het wordt gratis geïnstalleerd door iemand die er wel verstand van heeft.

Het is dus zeker een aanrader om een alles in een pakket af te sluiten. U kunt hiermee namelijk voor een relatief lage prijs internetten, televisie kijken en bellen. Een alles in een pakket heeft heel veel voordelen. Het is niet alleen goedkoper, maar ook handiger. Zorg daarom dat u overstapt op een alles in een pakket! U zult er zeker geen spijt van krijgen.